Stand-up comedy: Wajouwa: Samenscholen toegestaan

flyer_aziz

Datum:

30-11-2007

Soort:

Stand-up comedy

Bezoekers:

70

Locatie:

Theater Kikker

ISM:

MarokkoVastgoed.nl

Beschrijving:

Met “Wajouwa” waagt Aziz zich aan zijn eerste avondvullende cabaret voorstelling. Eerder schreef en vertolkte Aziz speciaal voor verschillende evenementen korte cabaretshows. Daarbij wist hij het publiek op zijn hand te krijgen door blijk te geven van een improvisatietalent dat enkel bij de groten der kleinkunst aanwezig is. In “Wajouwa” gaat Aziz in op de beleving van de werkelijkheid door Marokkaanse jongeren. Voor Marokkanen is de show herkenbaar en vermakelijk, voor niet-Marokkanen verhelderend en komisch. Een echte aanrader voor mensen die een avondje willen ontsnappen aan de sleur van alledag.

Foto’s:


Agenda

  • No events.

Momo tekent

Bea in Oman Meer Spotprenten


Nieuwsbrief

Poll

  • Ik heb behoefte aan meer....

    Resultaten

    Loading ... Loading ...