Kinderboek & Poppenkast: Betoverend Utrecht

poppenkast_flyer

Datum:

01-01-2007 t/m 31-12-2008

Soort:

Kinderverhalenbundel & poppenkastvoorstelling

Beschrijving:

“Betoverend Utrecht” is een project van het Platform Marokkaanse Jongeren Utrecht gericht op kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 12 jaar en hun ouders. “Betoverend Utrecht” omvat een verhalenbundel met twee verhalen en een poppenkastspel. Het ene verhaal richt zich met name op meisjes en het andere verhaal voornamelijk op jongens. De verhalenbundel is in zijn geheel, van concept tot oplevering, ontwikkeld door jongeren. Het doel van het project “Betoverend Utrecht” is het bevorderen van het lezen van boeken onder kinderen, metname Marokkaanse en Turkse kinderen. Verder heeft het project als doel jongeren te stimuleren in de ontwikkeling van hun schrijf en tekentalenten. Aan de verhalenbundel zit ook een poppenkastproductie vast die gratis opgevoerd is voor kinderen in Utrecht.

De verhalenbundel is in een oplage van 5000 stuks verschenen en via ons netwerk verspreid. Scholen of organisaties die nog interesse hebben in de bundel kunnen via de contactpagina contact met ons nemen om de resterende exemplaren van de bundel in hun bezit te krijgen. De bundel is eveneens via de Publicaties pagina te downloaden als pdf.

Foto’s:


Agenda

  • No events.

Momo tekent

Bea in Oman Meer Spotprenten


Nieuwsbrief

Poll

  • Ik heb behoefte aan meer....

    Resultaten

    Loading ... Loading ...