Dialoog: De Kloof tussen Ouders, Kinderen en Maatschappij

opvoeden_website

Datum:

15-12-2006

Soort:

Dialoog

Bezoekers:

35

Locatie:

Australielaan 6

ISM:

ISKB, onderzoeksbureau Labyrinth

Beschrijving:

Het Platform Marokkaanse Jongeren Utrecht organiseert in samenwerking met ISKB en onderzoeksbureau Labyrinth een bijeenkomst voor de bewoners van Kanaleneiland.

Wij hebben vertegenwoordigers van verschillende instellingen die betrokken zijn bij het welzijn van de bewoners van Kanaleneiland uitgenodigd om samen met de bewoners om de tafel te zitten.

Door middel van deze bijeenkomst willen wij samen met de bewoners van Kanaleneiland en de betrokken instellingen zoeken naar oplossingen voor de wijk waarbij de wensen van de bewoners voorop staan. Naar aanleiding van deze bijeenkomst wordt er een werkgroep opgericht met wijkbewoners van alle lagen en vertegenwoordigers van de verschillende instellingen. Deze werkgroep zal de wensen van de bewoners en de capaciteit van de instellingen samenbrengen in een concreet project dat ook daadwerkelijk uitgevoerd zal worden.

Heeft u een bepaalde kijk op het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk of wilt u gewoon uw hart luchten dan bent u van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 15 december van 18:00 tot 21:30 uur op de Australielaan 6 in Kanaleneiland Zuid.

Foto’s:


Agenda

  • No events.

Momo tekent

Bea in Oman Meer Spotprenten


Nieuwsbrief

Poll

  • Ik heb behoefte aan meer....

    Resultaten

    Loading ... Loading ...